Більше

    Як вшановувати Божественну Матір?

    Останнім часом я спостерігаю нову відкритість до люблячої жіночої енергії Бога. Я не говорю тут про феміністичний рух. Я маю на увазі щось набагато глибше. Я говорю про релігійну енергію Божественної Матері. Що таке Божественна Жіноча Енергія? Існує безліч пояснень, але мені подобається, щоб все було просто.

    Почнемо.

    Я визначаю її як всеохоплюючу любов Божественної Матері, яка ніколи не відвертається від своїх дітей. Якщо ми вирішимо повернутися до любові Божественної Матері, то зникне вчення про те, що ми погані, народжені з вадами, гріхами і т.д., і що ми повинні покаятися, щоб Бог нас полюбив. Ми можемо уявити собі турботу матері, яка ніколи не відвернеться від своєї дитини, навіть якщо вона робить щось недоречне чи неприйнятне.

    Божественна Мати завжди поруч з розпростертими обіймами. Їй потрібно, щоб ми любили себе, бо коли присутня любов, ми з'єднані з Божественною енергією. Любов до себе, про яку я говорю, не є егоїстичною чи егоїстичною любов'ю.

    Любов

    Я говорю про ЛЮБОВ: духовну енергію; силу, яка виходить за межі відносності та матеріалізму. Чудовий спосіб практикувати Божественну Жіночу енергію в нашому житті зараз - це (відновити) зв'язок з нашим серцем. Ми повинні працювати над тим, щоб відпустити минулі болі та образи. Ці почуття лише блокують світло Жіночої енергії від проникнення в наші серця. Коли ми дивимося на інших, ми повинні намагатися пам'ятати, ким вони є насправді, незалежно від їхнього вбрання, кольору шкіри, боді-арту чи вдачі.

    Вони наші сестри і брати. Вони такі ж діти Божі, як і ми. Посміхніться до них. У мене є назва для звичаю посміхатися людям, яких я зустрічаю на вулицях. Під час моїх семінарів я допомагала людям з усіх верств суспільства; людям, які несуть важкі мішки - залежність, дисфункціональні стосунки, смерть коханої людини, емоційне, фізичне чи сексуальне насильство - використовувати свою Божественну Жіночу силу, щоб перенаправити, перепрограмувати і відновити зв'язок зі своїм власним серцем. Інший спосіб з'єднатися або відновити зв'язок з нашим серцем - це "перебування в тиші".

      Що робити на День матері?

    Пам'ятайте

    Перебування в тиші - це практика тихої медитації посеред інтенсивної діяльності повсякденного життя. Це містичний жіночий принцип "відпускання і розслаблення" напруги, на відміну від чоловічого принципу "намагання досягти". "Тиша" приводить нас до свідомого усвідомлення того, ким ми є насправді - конкретними індивідуальними гранями самої Божественності. Це еволюційне зростання нашої індивідуальності, що вводить нас у Внутрішній Стан Благодаті, що є домом і джерелом всієї Любові, Миру, Радості і Мудрості.

    Бічна панель

    Хто наша Божественна Мати? Як і у Бога, у неї багато імен, але Божественна Жіноча Енергія лише одна. Для язичників це Мати-Земля, для християн - Мати-Марія. В іудаїзмі - Ашера, в буддизмі - Кван Інь та/або Зелена Тара.

    • В індуїзмі Божественне Жіноче начало має багато імен, таких як Дурга, Лакшмі, Сарасваті, Парваті, Радха і Сіта.
    • Єгиптяни мали Ісіду, греки - Персефону, і цей список можна продовжувати і продовжувати. Існують і більш пізні жінки-святі, які благословили нас, такі як Мати Франциска Кабріні (1850-1917). Їй приписують багато чудес, поки вона була на землі, і навіть після її відходу їй приписували чудеса.
    • Потім була Тереза Нойман (1898-1962), католицька містик, стигматизаторка і чудо-дівчинка з Німеччини, яка перетворила свої дивовижні страждання на спосіб зцілення і допомоги іншим.
    • Мати Марія Скобцова (1891-1945), російська соціалістична інтелектуалка, яка згодом пожертвувала собою заради допомоги росіянам і євреям у Парижі в 1930-1940-х роках, мужньо прийняла мученицьку смерть у нацистських концтаборах від імені своїх співв'язнів.
    • Хазрат Бабаджан у дитинстві була афганською мусульманською принцесою, але покинула дім і вирушила до Індії, де навчалася в індуїстських і мусульманських вчителів. Вона жила усамітнено, а згодом здобула славу суфійського мудреця і загадкового чудотворця з величезною силою благословення. Коли вона померла в 1931 році, їй, як стверджували, було 130 або навіть 140 років.
    • Анандамайї Ма (1892-1982), яку називали "Блаженною Матір'ю" і генієм для гуру, була видатним містиком і мудрецем, якого вітали як Божественне Втілення. Перед народженням Ма її мати бачила безліч сприятливих снів про богів і богинь, які зазвичай вказують на існування махатми (Великої Душі), що наближається. Дитина Ма не плакала при народженні і в юності була напрочуд спокійною. Кажуть, що ніхто не міг не розуміти її, бо вона зверталася до всіх так, ніби вони були на одному рівні з нею, як діти Божі.
    • Мати Тереза (1910-1997) народилася в Албанії і виросла як римо-католичка. З дитинства вона любила слухати історії про місіонерів. У віці 18 років вона пішла з дому, щоб приєднатися до Сестер Лорето. Зрештою, вона залишила монастир, щоб мандрувати і допомагати хворим і бідним самостійно, з Божою допомогою. У 1950 році вона отримала дозвіл розпочати Місіонерство Милосердя. Вона отримала кілька гуманітарних нагород, але найголовніше, що їй вдалося забезпечити гідне життя безпорадним, слабким, хворим і вмираючим.
    • Анасуя Деві (1923-1985) була богореалізованою з самого початку. Згодом вона вийшла заміж, виростила сім'ю і заснувала значну духовну спільноту в Південній Індії. Прославлена як "Мати всіх", її видатне вчення відстоює верховну владу Бога і "первісну невинність" всіх істот.
    • Сяма Матаджі (нар. 1916 р.) повністю усвідомила Бога за короткий, але чудовий час, просто співаючи/зосередивши все своє єство на Божественних Іменах Бога (Харе Крішна, Харе Крішна, Крішна, Крішна, Крішна, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе, Харе). Відтоді з неї виходять дивовижні чудеса та вишукані пісні відданості.
    • А ще є Амма Мата Амрітанандамайї (1953 р.н.), яку шанують як ще одне величне втілення Божественної Матері. Сьогодні вона є провідною жінкою-світлом Індії, місія якої зростає як на дріжджах. Вона самовіддано подорожує світом, щоб грати, обіймати, зцілювати і надихати мільйони дітей силою Божественної Любові. Це не випадково, що ці щасливі жінки прийшли до нас протягом останніх двох століть. Після двох століть вигнання жіночої енергії, я відчуваю, що ці дівчата прийшли, щоб відкрити нову еру Божественної Жіночої Енергії.

    Ідеї

    Схожі статті